Anne Doodeman

Ik ben Anne en sinds de start van VSGh ben ik erbij als voorzitter van de commissie. Momenteel ben ik GIT 2e-3e master optie herkauwers maar ik hoop ook in mijn laatste jaar nog leuke activiteiten te kunnen organiseren voor VSGh. Zelf kom ik niet van een landbouwbedrijf maar heb van kleins af aan altijd in deze sector willen werken. Vooral de kleine herkauwers en ook de melkveekoeien hebben mijn interesse. Een praktische toevoeging aan de opleiding in de vorm van workshops, uitstapjes en praktisch gerichte lezingen vind ik zelf heel prettig en ik heb er plezier in deze te bedenken en te organiseren. Waar VSGp, VSGk en VSDW de paarden-, kleine huisdieren-, en wildlife-evenementen coördineren, organiseren wij evenementen rondom de herkauwers. Hopelijk kunnen we in deze evenementen laten zien hoe fantastisch onze richting is, en zien we jullie allemaal een keertje op één van onze activiteiten!

Jolien Pruijn

Mijn naam is Jolien Pruijn, ik zit in de 2e master optie nutsdieren en ben dit jaar actief als PR-intern van VSGh. Ik ben opgegroeid in Nederland op een melkveebedrijf en heb een aantal jaar gewerkt op een schapenbedrijf. Naast de studie ben ik vaak aan het sporten en hou ik van feestjes. Het wordt vast en zeker een leuk jaar met veel interessante lezingen en activiteiten over herkauwers. Hopelijk worden jullie net zo enthousiast over herkauwers als ik!

Iris van Bussel

Ik ben Iris van Bussel geboren in Utrecht waar ik ook het grootste deel van mijn leven heb gewoond. De bachelor heb ik in Antwerpen gedaan en inmiddels is dit mijn tweede jaar in Gent. Ik zit nu in de 2e master optie nutsdieren. Vroeger heb ik altijd op honkbal gezeten en sinds dit jaar heb ik me aangesloten bij de softbal vereniging van Gent. Verder zijn mijn hobby’s zeilen, skiën en paardrijden.

Nelia Bakker

Sinds de start van VSGh in 2016 ben ik begonnen met de functie Pr-extern. Ik zit nu in de 2e bachelor en heb nog een aantal jaar te gaan, ik hoop hiervan nog een paar jaar in het bestuur te blijven. De VSGh is voor mij een leuke aanvulling op de studie. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in herkauwers en vind het leuk om mij hier nog wat verder in te verdiepen. Voordat ik aan UGent ben begonnen heb ik een aantal jaar in Nederland gestudeerd. Onder andere de Agrarische hogeschool Van Hall waar ik de opleiding “Dier en veehouderij” heb gevold. Dit heeft mij enige ervaring en connecties op gebied van de veehouderij geboden die ik nu goed kan gebruiken binnen VSGh. Ik hoop nog veel interessante, boeiende en vooral leuke lezingen en workshops samen met de andere bestuursleden te mogen organiseren!

Marije Kamstra

Ik ben Marije Kamstra, opgegroeid in het noorden van Nederland, Friesland. Daar heb ik altijd gewerkt tussen paarden/koeien/schapen. Ik zit nu in de 1e master. Na 2 jaar bij VSGp (paard) te hebben doorgebracht, leek het mij samen met nog andere enthousiastelingen, leuk om ook een Veterinaire Studievereniging op te richten voor de richting herkauwers. Waarschijnlijk wil ik ook de herkauwer-richting ook op als ik ben afgestudeerd. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en ik zie deze vereniging, net als de andere VSG’s (paard – kleine huisdieren – development & wildlife), als een erg leerzame aanvulling van de opleiding Diergeneeskunde. Samen met de andere bestuursleden gaan we een goede start maken van deze vereniging en hoop ik dat het nog vele jaren wordt voortgezet. Ik hoop jullie allemaal terug te zien bij 1 van onze activiteiten!