Jinse Cools

Ik ben Jinse Cools en ik woon in Meerhout. Ik zit nu in mijn 3e bachelor. Mijn passie voor herkauwers heb ik al van jongs af aan meegekregen.
We hebben thuis een melkveebedrijf waar ik zo veel mogelijk probeer te helpen en probeer bij te leren. Later zou ik ook graag voor de optie herkauwers kiezen.
Ik hou van dingen bedenken en organiseren. Daarom heb ik besloten om me aan te sluiten bij het bestuur van de vsgh.  Ik hoop dat we nog vele leuke lezingen en activiteiten kunnen organiseren voor jullie!

Nelia Bakker

Ik ben Nelia Bakker, sinds de start van VSGh in 2016 zit ik in het bestuur van deze leuke studievereniging. Ik ben begonnen als PR-extern en tegenwoordig vervul ik de functie van vicevoorzitter. Momenteel zit ik in mijn 3e bachelor en heb ik nog een aantal jaar te gaan,  waarvan ik nog een paar jaar in het bestuur hoop te blijven. VSGh is voor mij een leuke aanvulling op de studie. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in herkauwers en vind het leuk om mij hier nog wat verder in te verdiepen. Voordat ik aan UGent ben begonnen heb ik een aantal jaar in Nederland gestudeerd aan de agrarische hogeschool Van Hall Larenstein waar ik de opleiding “Dier en veehouderij” heb gevold. Dit heeft mij enige ervaring en connecties op gebied van de veehouderij geboden die ik nu goed kan gebruiken binnen VSGh! Ik hoop nog veel interessante, boeiende en vooral leuke lezingen en workshops samen met de andere bestuursleden te mogen organiseren!

Marije Kamstra

Ik ben Marije Kamstra, opgegroeid in het noorden van Nederland, Friesland. Daar heb ik altijd gewerkt tussen paarden/koeien/schapen. Op dit moment zit in de 2e master. Na 2 jaar in het bestuur van VSGp te hebben gezeten (1 jaar commissie, 1 jaar vice-voorzitter), leek het mij samen met nog andere enthousiastelingen, leuk om ook een Veterinaire Studievereniging op te richten voor de richting herkauwers. Waarschijnlijk wil ik ook de herkauwer-richting ook op als ik ben afgestudeerd. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en ik zie deze vereniging, net als de andere VSG’s (paard – kleine huisdieren – development & wildlife), als een erg leerzame aanvulling van de opleiding Diergeneeskunde. Dit wordt mijn tweede jaar als voorzitter bij VSGh. Ik hoop jullie allemaal terug te zien bij één van onze activiteiten!